top of page

RAČUNOVODSKE STORITVE

Smo med prvimi računovodskimi servisi, ki so v celoti prešli na hosting poslovanje (v oblaku) ter s tem olajšali sodelovanje tudi našim strankam. Imamo bogate izkušnje iz področja financ, upravljanja z davčnimi tveganji, investicijami in finančnimi tveganji. Vodimo kompletno računovodstvo za s.p. in d.o.o. Pri poslovanju komuniciramo z inštitucijami in sodelujemo pri inšpekcijskih pregledih.

VODENJE CELOSTNEGA RAČUNOVODSTVA ZA S.P. IN D.O.O.

Za vaš s.p. ali d.o.o. vodimo kompletno računovodstvo, od knjiženja računov, TRR, obračun plač in drugih finančnih izplačil fizičnim osebam, DDV obračuni, pripravimo IOP obrazce in usklajujemo prejete račune, izdajamo e-račune tudi za naše stranke.

IZVAJANJE PLAČILNEGA PROMETA

Za naše stranke izvajamo storitve sledenja pretoka denarnih sredstev, izvajamo plačilni promet tako v Sloveniji, EU ali v ostale države sveta v skladu z dogovorom.

IZVAJANJE PRIJAV IN ODJAV ZA ZAPOSLENE

Svetujemo pred zaposlitvami zaposlencev, pripravimo pogodbe in druge dokumente, prijavimo razpise delovnih mest, odločbe o letnih dopustih in ostalo, povezano s kadrovskimi zadevami.

PRIPRAVA FINANČNIH POROČIL

Za vas izdelamo letne bilance za AJPES, davčne obračune za d.o.o. in s.p., SFR poročila, intrastat, poročila za banke in druga poročila.

bottom of page