top of page

PANTHEON

Računovodski program programerske hiše Datalab d.d. PANTHEON, ki zadosti vsem vašim potrebam po blagovnem, finančnem ter računovodskem poslovanju. Uporabniki programa Pantheon smo že od leta 2001. Smo partner Datalab-a za računovodske nastavitve in implementacijo. Nudimo individualno izobraževanje in svetovanje. Vsakemu naročniku se posebej posvetimo in program prilagodimo izključno vašim potrebam in načinu poslovanja. Nudimo vam pomoč in podporo pri prehodu na računovodski program Pantheon in nadaljnem poslovanju in delu s programom.

INDIVIDUALNO IZOBRAŽEVANJE IN SVETOVANJE

Naročnikom po njihovih potrebah in željah pripravimo individualno izobraževanje za uporabo programa za zaposlene, da lahko program čimbolje izkoristijo pri svojem delu.

IMPLEMENTACIJA NASTAVITEV PO MERI NAROČNIKA

Z naročnikom se temeljito pogovorimo o njihovih željah in potrebah v zvezi z računovodstvom in tudi blagovnim poslovanjem ter svetujemo najbolj optimalne rešitve za njihovo podjetje in rešitev implementiramo ter spremljamo uporabo programa.

PRODAJA LICENC IN HOSTING

Kot partner Datalab d.d. nudimo vse vrste licenc za računovodski program Pantheon, bodisi kot nakup licenc bodisi kot hosting   (v oblaku).

bottom of page